flowmovement logo

Chris Verschueren

Coach, Trainer en een passie voor Psycho neuro wetenschap

Hier op de pagina van Flowmovement presenteer ik mij graag als E-volenteer (een E-volenteer kiest voor evolutie en vrije wil). De mensen die op deze website komen zijn over het algemeen mensen die opzoek zijn naar een optimale balans in hun leven. De cliënten die ik hier met mijn expertiese begeleidt worden ondersteund met mijn ervaring als Bio-energetisch therapeut. Ik werk dan ook met een bio-energetisch toestel waarin ik op 15 minuten tijd snel tot de essentie kan komen. Daarna maken we een plan op, zodanig dat er snel gehandeld kan worden en de cliënt een optimaal en gezond resultaat bereikt. Ik heb ook een passie voor leiderschap en oranisatiecoaching. In bedrijven en / of organisaties kan u mij ook vinden en heb ik een passie voor het verbinden van mensen.
Chris Verschueren
Mensen en of groepen met allerhande veranderingswensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, familiale conflicten, teamproblematieken en of met klachten zoals te weinig energie, burn-outs, bore-outs en zich continu herhalende ongezonde levenspatronen, zullen met mijn expertise snel het gevraagde resultaat behalen.

Ik werk resultaatsgericht op de volgende levensniveaus:

  • Gezondheid
  • Relaties op het werk en privé
  • Loopbaan-Personal Branding
  • Welzijn
"Authenticiteit is de sleutel naar een vervullend leven.
Leef vanuit je kern."

Vanwaar mijn expertise en ervaring?

Op mijn 14de levensjaar besloot ik te starten met fitness en me meer toe te leggen op gezondheid. Ik wou op alle mogelijke gebieden zoeken naar meer balans in mijn leven. Daaruit is mijn passie ontstaan voor de mens en zijn vermogen om van het leven iets mooi en succesvol te maken. Later heb ik dit met behulp van vele opleidingen kunnen vertalen naar mijn cliënten toe.
"Mijn missie is om mensen te ondersteunen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau."

Ik baseer mij op volgende methodes/specialisaties:

In mijn jarenlange ervaring heb ik geleerd dat een integrale en holistische aanpak noodzakelijk is om lichaam en geest te begeleiden naar balans. Mijn expertise in totale bewustzijnstraining wat een verzameling is van je gedachten en gevoelens geeft uiteindelijk het gewenste resultaat.

Aanpakken van stress en (over-)vermoeidheid: eventueel ook d.m.v. bio-feedback, Psycho-neuro-wetenschappelijke ondersteuning en diepere coaching gesprekken. Als ervaren systemische coach heb ik geleerd dat de spiegel van jouw bewustzijn een krachtig instrument is naar meer zelfbewustzijn en het maken van de juiste keuze's. Het biochemische aspect van het lichaam. Daar gebruiken we de bio-energetische therapie volgens de psycho-neuro-immunologie om zo een betere ondersteuning te geven aan onder andere onbalansen mbt het fysieke lichaam. We focussen ons op de oorzaak van bewuste of onbewuste uitdagingen in het veranderen van je levensstijl: beweeg- en voedingsgewoontes, bioritme, blessurebehandeling, stressregulatie …

Door mijn eigen pad van bewustzijnsontwikkeling en opleidingen in onder andere Nlp (authenticiteit modelleren), script-as methode, hypnose, healing, bio-regulatie … stelt mij dit in staat om resultaat te garanderen bij het volgen van mijn coach-, train- en leerinterventies.

Er is een integrale formule die we gebruiken om jouw innerlijke kracht te laten ontwikkelen. Onze ervaring leert dat als we blokkades in de onderstroom (onderbewustzijn) aanpakken ‘je ziel zal floreren’ en naast algemeen welzijn, verbindende relaties en een succesvolle carrière niemand jou kan tegenhouden in een subliem meesterschap van een vervullend leven.

Locaties waar ik met jou of je team aan de slag kan:

Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69