flowmovement logo

Frederik Carlier

Personal training en coaching bij Outdoorfiit Sessions

De OUTDOOR FIIT SESSIONS is een explosieve krachttraining met hoge intensiteit. Vooral gericht op krachtopbouw en spieruithoudingsvermogen.
FEEL THE BURN!!!
Frederik Carlier

Stevige workouts in de natuur

Door buiten te trainen in een natuurlijke omgeving met gezonde buitenlucht krijgen we extra zuurstof in ons bloed, dit zorgt voor het snel opbouwen van conditie en spierkracht. Hierdoor komen Serotonines vrij in het lichaam wat dan automatisch weer zorgt voor een verbeterde en diepere slaap. Het heeft ook een positief effect op het terugdringen van je stress-levels. Omdat we trainen in alle weersomstandigheden bouw je meer mentale veerkracht en doorzettingsvermogen op. Zo kan je er in het dagelijkse leven beter tegenaan, je bekijkt dingen anders, en ga je beter om met of in bepaalde situaties.

Outdoorfiit Sessions biedt crosstraining en bootcamp trainingen. We werken in groepslessen van max 10 personen, buddy-sessies van 2 tot 6 personen.

Maar ook voor Personal training/Coaching kan je bij ons terecht. En dat is veel meer dan alleen een training-sessie in de natuur. We geven eenvoudige tools mee om je mindset te veranderen. Waar je nu staat en hoe je je doel behaalt op een manier die jou past. Niet door algemene tips maar door ‘easy to follow steps’ op jouw lijf geschreven. Volledig in functie van het vooropgestelde doel. We gaan aan de slag door te meten, ik leer je correct eten en trainen door middel van een eenvoudig schema. Om de 4 weken bekijken we samen je resultaten en sturen indien nodig een beetje bij. Je zal leren genieten van het proces hoe je lichaam transformeert. Geduld en volHarding zijn hier de leidraden naar succes!
‘ITS ALL ABOUT CREATING THE RIGHT MINDSET’Wie kan er bij de Outdoorfiit Sessions terecht?


De OUTDOOR FIIT SESSIONS zijn er voor iedereen die terug een gezonder, strakker en fitter lichaam wil. Deelnemers krijgen wekelijks tips en tricks om je eigen lichaam te leren kennen. Hoe we reageren op bepaalde voeding en hoe we gezonde gewoontes creëren voor onszelf. Of je nu 5 of 50 kilo wil afvallen, gewoon strakker wil staan of meer spiermassa wil opbouwen.

De sessies zijn zeer laagdrempelig, ook voor mensen zonder enige fitness of sport achtergrond. De sessies zijn ‘easy to follow’. Je staat er nooit alleen voor, ik als PT en coach begeleid je doorheen de hele sessie. Ik leer je de correcte houding en uitvoering van alle oefeningen, dit om blessures te voorkomen en om sneller effectieve resultaten te behalen.

Over Frederik

Ik ben al heel mijn leven zeer intensief met sport bezig geweest. Ik mijn jonge tienerjaren gestart met baseball en voetbal. We hebben baseball-tornooien met het Belgisch team gespeeld in Amsterdam, Japan en Amerika.
Dan 10 jaar later full-contact karate gevolgd, ook in competitieverband. Een lange tijd in een zwemclub meegetraind. Verder hou ik ervan om te tenissen of te suppen in zee of op een meer.
Allemaal sporten met explosieve kracht en hoge intensiteit, vandaar komt mijn inspiratie voor de OUTDOOR FIIT SESSIONS.

Zelf les geven en samenwerken met mensen op een sportieve manier heeft me altijd gefascineerd en geeft me voldoening. Zo ben ik mijn opleidingen gestart voor PT, en heb ik een eigen concept ontwikkeld waar ik alle elementen om een full body workout te geven zonder je lichaam onnodig te kwetsen, maar net om je spieren te sterken en je postuur te verbeteren. Zo bekom je een energiek gezond lichaam tot in de eeuwigheid;-)
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69