flowmovement logo

Inge Beyens

Psychologe

“Bij het onderzoeken van persoonlijke vraagstukken of vraagstukken op vlak van organisaties, ga ik graag op zoek naar essenties: wat is datgene wat er echt toe doet, zonder franjes en bottom line? Mijn stijl is ontwapenend en gericht op interactie opdat personen en organisaties zich kunnen tonen in hun ware identiteit. Om vandaaruit te vertrekken naar een blijvende verandering.”
Inge Beyens

Bouwen aan succesvolle organisaties

Inge Beyens is psychologe en al meer dan 15 jaar werkzaam binnen HR in internationale bedrijven. In 2017 richtte ze “What matters” op vanuit een missie: Bouwen aan succesvolle organisaties door te focussen op wat er écht toe doet om het verschil te maken. Op zoek naar het DNA van een organisatie, gelinkt aan een duidelijke resultaatsverbintenis. 

Doordrongen van de overtuiging dat organisaties zich op een positieve manier kunnen onderscheiden indien werknemers kunnen werken vanuit hun talent en passie in een context die hen toelaat te handelen vanuit eigen waarden en normen.

Door een efficiënte en directe aanpak brengt Inge de meerwaarde van individuen en teams aan de oppervlakte. Talenten, passies, overtuigen en waarden worden zichtbaar gemaakt waardoor werknemers op een positieve manier een meerwaarde kunnen creëren voor hun werkgever én zichzelf.

Naast bedrijven en teams, is “What matters” er evenzeer op gericht om mensen (weer) in hun kracht te zetten of te begeleiden bij persoonlijke en professionele keuzes (coaching, carrièrebegeleiding, burn-out begeleiding).
Inge is tevens geaccrediteerd Insights-coach. Tijdens interactieve workshops gebruikt ze Insights Discovery als psychometrische tool om inzicht te geven in iemands voorkeuren qua gedrag, denkpatroon, beslissingsproces, sociale interactie, etc. Daarnaast leert ze je tijdens de workshops deze dingen ook te herkennen bij collega’s of klanten zodat je je beter kan afstemmen en dus sneller succes kan boeken.  Een Insights-workshop is bovendien leuk om doen en wordt vaak gebruikt als incentive.
"De aanpak van Inge valt te omschrijven als warm, enthousiast, inspirerend en resultaatgericht. Haar finesse om mensen, teams en organisaties te zien in hun essentie zorgt voor het verschil."
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69