flowmovement logo

Personal training

B-Well

Naar een gezondere en actievere levensstijl
B-wel - Bram Timmerman - personal trainer

CONTACT


B-well
Groenenborgerlaan 11
2610 Wilrijk
+32 (0)3 295 82 89
www.bwell.be
De personal training bij B-Well begeleidt je naar een gezondere en actievere levensstijl. Onze trainingsvormen zijn steeds afgestemd op jouw noden en wensen. En we gaan 100% voor efficiëntie: in minder tijd behalen we goede resultaten die overeenkomen met trainen op een conventionele manier. Je personal coach geeft je indien gewenst ook voedingsadvies. 
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Gezonde, snelle, efficiënte en relaxerende personal training

Bij B-well kan je terecht voor een persoonlijke training in lijn met je eigen doelstellingen: spierversterking, betere conditie, gezond afslanken, post natale training … We begeleiden je  naar een gezondere en actievere levensstijl, zonder dat je er te veel tijd in moet investeren. Zo blijft er meer tijd over voor ontspanning en het wegvluchten van de dagelijkse stress.

Onze snelle, efficiënte trainingsvorm biedt een heleboel positieve effecten, zoals: meer (functionele) spierkracht, betere hart- & longfunctie, vermindering van cellulitis, betere lichaamscontrole, verhoogde botdichtheid, beter mentale gezondheid … 


B-Well blijft steeds zoeken naar nieuwe en efficiënte behandelingen en toestellen die kunnen bijdragen aan een fittere en gezondere levensstijl
       

Ons aanbod

B-Well organiseert trainingsprogramma's rond
  • Spierversterking
  • Afslanken
  • Conditietraining
  • Post Natale training
  • Anti Cellulitis
  • Personal training aan huis
  • Corporate fitness
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Bedankt alvast voor je inspiratie en positieve energie die werkelijk van je site afspatten!
Annette

Blog John Doe


Maak een afspraak


Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 

Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. 
B-well en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:

Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69