flowmovement logo

Levenskracht, geluk en succes in jouw leven

Robert Vervloet

Met Hypnosetherapie, Mesmerisme & Magnetisme en Thetahealing, begeleid ik je persoonlijk om met kracht en zelfliefde jouw doelen werkelijkheid te helpen maken.
Robert Vervloet - hypnosetherapie, magnetisme & mesmerisme en thetahealing

CONTACT


Robert Vervloet
Timmerdonckstraat
2650 Edegem
+32 (0)478 23 91 08
www.hypnosehealing.be
robert.vervloet1@telenet.be

In onze vroegste jeugdjaren hebben we vaak  beperkende en erg onjuiste conclusies getrokken over onszelf, het leven en de wereld. Die onjuiste overtuigingen en gevoelens kunnen ons blijven blokkeren en heel wat emotionele en lichamelijke pijn blijven veroorzaken. Het is erg belangrijk om al die onware overtuigingen te vinden, te helen en los te laten, en te vervangen door overtuigingen die ons vol kracht en zelfliefde in het leven laten staan.

Zo kan jij die gelukkige, krachtige, gezonde persoon zijn die je verdient te zijn.

Hiervoor gaan we aan de slag met het onbewuste via hypnosetherapie, thetahealing en magnetisme en mesmerisme. Hoe gelukkig, gezond, succesvol jij bent, wordt immers voor een zeer groot deel door je onderbewuste bepaald.

Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Levenskracht, geluk en succes in jouw leven

Mijn motivatie: jou helpen

In mijn sessies ga ik voor resultaat: jouw probleem echt  begrijpen en samen oplossen. Vertrouwelijkheid, integriteit en respect zijn het kader waarin elke sessie plaatsvindt. 

Hoe kan ik je helpen? Met Hypnosetherapie, Thetahealing en Magnetisme & Mesmerisme

Met Hypnosetherapie help ik je toegang te krijgen tot je onbewuste zodat je de oneindige kracht van je onbewuste van binnenuit voor jou kan laten werken. Overtuigingen en gevoelens die jou al sinds zeer lange tijd saboteren, en je voortdurend beletten om je doel te bereiken, kan je nu vinden daar waar ze ontstaan zijn. Je zal in staat zijn om de emotionele lading daar ook los te laten en andere gevoelens en overtuigingen in te brengen die je zullen helpen om vanuit je kracht sterk en gelukkiger te leven.

Bij Thetahealing ga ik steeds in een thetastaat, een diepe staat van ontspanning, en verbind ik mij met de universele krachten van DE BRON. Ik zorg ervoor dat we samen tijdens de sessie beschermd zijn en onze leidraad is de wijsheid van De Schepper Van Al Wat Is.

Met Magnetisme en Mesmerisme werken we zonder veel woorden rechtstreeks met energie, want alles is energie in beweging; je gedachten, je gevoelens, je lichaam. Als die energie in jou geblokkeerd is kan je problemen ervaren zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal gebied. 

Via Magnetisme gaan we de eindeloze energie rondom ons aantrekken, deze supersterk geconcentreerd maken en daarnaartoe sturen waar het nodig is om die geblokkeerde ziekmakende energie terug te laten stromen naar welzijn, kracht, gezondheid, geluk. Je kan die energie ook gebruiken om succes, materiële zaken, overvloed, nieuwe relaties, liefde, bescherming en gezondheid aan te trekken. Woorden zijn niet nodig, alleen de eindeloze krachtige energie van het universum.


Ons aanbod

Robert Vervloet kan je helpen met:
 • Angsten, fobieën
 • Stress
 • Laag zelfbeeld
 • Chronische moeheid
 • Problemen met slapen
 • Problemen met relaties
 • Eetstoornissen
 • Stoppen met roken
 • Allergische reacties
 • Helen op afstand
 • Entiteiten verwijderen
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Ik voel me licht en Licht. Het stroomt. Ik heb energie, ik slaap goed, ik kan veel meer impulsen aan en de interne saboteur die ik altijd al voelde maar nooit kon "vastpakken" lijkt weg. Dankjewel en tot gauw,
M.
Je verliest niet de controle. Je herinnert je alles nog. Maar je reageert vanuit een dieper bewustzijn. Echt indrukwekkend op zich, hoe het werkt.
Ik had steeds angst - en paniekaanvallen. Ze konden van enkele uren tot zelfs enkele dagen duren. Toch tot mijn grote vreugde bleven deze aanvallen weg.
Ik ben door de hypnose en meer (want je doet wel meer dan hypnose alleen) meer in mijn eigen kracht gaan staan. Bij discussies en kritiek wordt niet meer mijn oude pijn getriggerd waardoor die niet meer naar boven komt. Ik ben nu in staat om als volwassene te reageren en niet vanuit het gekwetste innerlijke kind. Op deze manier is er geen escalatie meer. Je kan dus stellen dat ik heel tevreden ben met het resultaat.
N.

Blog John Doe

onderwijs, kinderen, leerkrachten, het-kind-in-zich
 • Yves Boone
 • June 4th, 2018

Iedereen verplicht naar de school


Het is ingeburgerd en verplicht om als kind naar de school te gaan. Op zich is dat goed om educatie en leermogelijkheden voor alle lagen van de bevolking mogelijk te maken. Maar de tijden zijn verandert. Onderwijs is het traagst veranderende en evoluerende orgaan van de maatschappij. Vele scholen zitten met de handen in het haar.

ontwikkeling, spiegelen, volwassenen, kinderen
 • Yves Boone
 • June 10th, 2018

Ont-wikkelen = ingewikkeld geworden


Als je alleen maar wordt uitgedaagd om je verstandelijk te ont-wikkelen, dan neem je alleen de wikkel van het verstand eraf. Je leert dat dit het belangrijkste is. Jouw verstand gebruiken wordt zo gepromoot en geëvalueerd in het onderwijs. Het is een IN-gewikkelde manier om je als mens te ontplooien. Er is amper ruimte voor gevoel, intuïtie en jezelf zijn. Je wordt gekneed tot een ‘éénheidsworst’.

Blog Lifestyle

kinderen
 • Yves Boone
 • May 4th, 2018

ANGST voor de angst geeft nog meer angst… daar was ik al bang voor… pfff


Voel jij het ook al meteen hangen als je deze titel leest? Gelukkig kunnen we angst voelen. Ik hoor je het al denken: “Ben je gek?” Wie wil nu angst? Daar wil je toch zo vlug mogelijk van af?

ontwikkeling, spiegelen, volwassenen, kinderen
 • Yves Boone
 • June 10th, 2018

Ont-wikkelen = ingewikkeld geworden


Als je alleen maar wordt uitgedaagd om je verstandelijk te ont-wikkelen, dan neem je alleen de wikkel van het verstand eraf. Je leert dat dit het belangrijkste is. Jouw verstand gebruiken wordt zo gepromoot en geëvalueerd in het onderwijs. Het is een IN-gewikkelde manier om je als mens te ontplooien. Er is amper ruimte voor gevoel, intuïtie en jezelf zijn. Je wordt gekneed tot een ‘éénheidsworst’.


Maak een afspraak

Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 
Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. Deze coach en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:
Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69