flowmovement logo

Professionele coach

Human-Be - Inge Dom

Meerwaarde creëren voor en door mensen via positieve relaties en sterke communicatie bij verandering op de werkvloer
INGE DOM - HUMAN-BE

CONTACT


Human-Be
+32 (0)476 96 18 36

Human-Be is een duurzame partner voor ondernemers en leidinggevenden die via positieve relaties en sterke communicatie meerwaarde willen creëren voor en door mensen.         

We ondersteunen ondernemers en leidinggevenden om medewerkers te motiveren, een goede teamsfeer te creëren en ervoor te zorgen dat medewerkers zelf mee veranderingen uitdragen. Duurzame verandering en groei gebeuren immers van binnenuit, met aandacht voor het mens-zijn van elke medewerker. Als leider kan je hier een enorme positieve impact in creëren, top resultaten bereiken én het versterkt bovendien je positieve “brand” als werkgever op de arbeidsmarkt.
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Meerwaarde creëren voor en door mensen via positieve relaties en sterke communicatie bij verandering op de werkvloer

Als bedrijfsleiders en leidinggevenden staan we voor gigantische uitdagingen: klanten verwachten de beste service, de digitale transformatie gaat razendsnel en dat heeft een enorme impact op hoe we samen werken en op de invulling van het werk zelf.  We trachten onze medewerkers mee te krijgen op deze rollercoaster van veranderingen, hen betrokken en happy te houden. Daarnaast zoeken we allemaal nieuwe talenten op de arbeidsmarkt om onze business te doen groeien.
We verwachten flexibiliteit, wendbaarheid, leervermogen en zoveel meer. Zaken die we soms moeilijk kunnen overbrengen op onze medewerkers. Hierdoor ontstaat frustratie, stress, of zelfs burn-out en ontslag. Medewerkers zijn al verander-moe voor we effectief vertrokken zijn. Human-Be faciliteert via groepscoaching en individuele coaching hoe medewerkers te motiveren, een goede teamsfeer te creëren en ervoor te zorgen dat medewerkers zelf mee veranderingen uitdragen.  

Inge Dom, professionele coach en groepscoach

Inge Dom is een ervaren HR professional en bedrijfscoach. Haar missie is om terug meer mens-zijn in organisaties te brengen. Als professionele coach wil ze mensen in organisaties helpen om vanuit positiviteit veerkrachtige keuzes te maken, hun eigen stuur in handen te nemen en actie te ondernemen. Ze werkt naar concrete oplossingen, praktisch en actiegericht. Als groepscoach wil ze mensen inspireren, verbinden en ondersteunen in het versterken van communicatie en positieve relaties op de werkvloer. 
Sinds 2015 geeft ze als zelfstandig HR partner ondersteuning en advies aan bedrijven. Voordien werkte ze als HR manager in verschillende bedrijven en sectoren en coachte ze o.a leidinggevenden, teams, high-potentials, medewerkers met loopbaanvragen, enz… 

Persoonlijke groei is een rode draad in haar leven. Ze verdiepte zich onder meer in (persoonlijk) leiderschap, emotionele intelligentie, verbindende communicatie, professionele coaching, loopbaanbegeleiding en stress & burn-out begeleiding …

Ons aanbod

De programma’s van Human-Be helpen leidinggevenden om vanuit aandacht:
 • Hun eigen missie te ontdekken en deze te verbinden met het doel van de organisatie
 • Een duidelijke en positieve mens-visie te creëren en uit te dragen
 • Positieve relaties met en groeimogelijkheden voor hun team te creëren
De programma’s bestaan uit trajecten in groep waarin je samen met andere ondernemers en leidinggevenden aan de slag gaat. Individuele coaching en ondersteuning kan ook op afspraak.
 • One2one sessie
 • ME/WE2B-One-workshops
 • Studiedagen voor scholen
 • Lezingen - Inspiratie en bewustwordings momenten
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?

Blog Inge Dom

organisatie-verandering, reorganisatie, succesvol veranderen,
 • Inge Dom
 • May 31st, 2018

Hoe helpt een positieve mind-set je in tijdens van organisatie-veranderingen?


Ik heb het zelf een paar keer meegemaakt in mijn carrière: een reorganisatie. Of het nu gaat om een fusie/overname, een collectief ontslag of het samenvoegen/opsplitsen van businesses/teams. Voor de mensen die het ondergaan, zijn er slechts 2 mogelijke pistes: je wint of je verliest.

teamwerk, connectie maken met je team, sterke teams
 • Inge Dom
 • June 8th, 2018

Hoe kan je betere teams creëren door meer menselijke connectie?


“Zeg, je medewerker Philip is aan het trainen voor een triatlon, knap hoor”, zeg ik tegen mijn klant. “Oh, is dat zo?”, antwoordt zij, “dat wist niet ik”. Niet onoverkomelijk, je kan niet alles weten van elke medewerker, hoor ik je denken. Dat is inderdaad zo, maar iedere keer wanneer ik Philip zie , informeer ik even hoe het loopt met zijn trainingen. Hij begint dan ronduit te vertellen.


Maak een afspraak


Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 

Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. 
Inge Dom - Human-Be en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:
Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69