flowmovement logo

kPNI - klinische psycho-neuro-immunologie

Chris Verschueren & Frank de Bast

Luisteren naar ale lichaamssignalen in de zoektocht naar balans

CONTACT


kPNI
Frank De Bast
+32 (0)476 48 04 03
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

kPNI of klinische psycho-neuro-immunologie is een coaching en begeleidingsprogramma dat rekening houdt met hoe ons immuunsysteem, centraal zenuwstelsel, hormonaal systeem en psyche samen elkaar beïnvloeden. Het doel van de kPNI is op oorzakelijk niveau gaan werken van het ontstaan van een onevenwicht in onze hersenen en fysieke lichaam.
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Alles hangt samen: fysiologie, psychologie en pathologie

Chris en Frank gaan samen met jou op zoek naar (potentiële) onevenwichten in je lichamen die je balans in onevenwicht brengen. Via een coachings en trainingsprogramma op maat wordt naar een herstel toegewerkt. Op die manier kunnen problematieken (preventief) vermeden worden. 

Ze werken op drie hoofdpeilers: fysiologie, psychologie, pathologie
 1. Beweging: voldoende bewegen is belangrijk. Ieder individu heeft nood aan specifieke bewegingsprogramma's in functie van zijn of haar constitutie, rekening houdend met zijn of haar bio-ritme en persoonlijke noden.
 2. Voeding: is de motor van energie en herstel. Het is noodzakelijk om de geknipte voeding te selecteren zodat je het beste uit jezelf en je organisme kan halen.
 3. Mentaal emotioneel: je bent niet alleen wat je denkt. Elke cel heeft een geheugen en het is niet alleen de kunst om je geloofsovertuigingen te veranderen maar ook om de impact die levenservaringen hebben op je fysieke lichaam niet onderschatten. Lichaam en geest zijn onoverkomelijk met elkaar verbonden
 4. Psycho sociaal: hoe we ons zelf in de wereld zetten ten opzichte van onze omgeving is uitermate ook van cruciaal belang voor ons welbevinden. Je relaties hebben meer impact op je dan je denkt. Denk maar aan samenwerken in teams op je werk of in een sportclub.
 5. Bioritme: de kwaliteit van slaap mag je niet onderschatten. Je fysiek herstel, je leervermogen, je geheugencapaciteit, je metabolisme, je hormoonregulatie en je mentale veerkracht m.b.t. stress is voor een groot deel afhankelijk van je rustcompensatie.
Frank de bast is orthomoleculair therapeut volgens de principe's van de klinische psycho-neurologische-immunologie. Gezondheid en inzichten geven aan mensen is zijn passie.

Chris Verschueren is NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en EFT (Emotional Freedom Techniques)  coach. Relaties zijn heilig, vooral de relatie met jezelf. Voldoende zelfliefde zorgt ervoor dat je de juiste keuzes voor jezelf kan maken en van je leven een succes maakt. Het leven is tenslotte een spiegel van jezelf.

Onze aanpak

 • B-One-Teacher trainingen voor leerkrachten
 • B-One-Parent-trainingen voor ouders
 • B-One-Coach-Opleiding voor Coaches die B-One-Coach willen worden en mee willen werken aan het platform van B-One
 • One2one sessie
 • ME/WE2B-One-workshops
 • Studiedagen voor scholen
 • Lezingen - Inspiratie en bewustwordings momenten
Binnen onze werkwijze wordt er eerst een uitgebreide screening van het individu uitgevoerd en indien gewenst of nodig werken wij samen met artsen.

Het programma omvat een halfjaarlijks opvolgingsysteem met de nodige coaching en training.


Welke resultaten kan je verwachten?
 • Diepgang op alle bewustzijn en levensniveau's
 • Uitgebreide voedingsbegeleiding
 • Ondersteuning met voedingssplementen (indien nodig)
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Bedankt alvast voor je inspiratie en positieve energie die werkelijk van je site afspatten!
Annette

Blog John Doe

onderwijs, kinderen, leerkrachten, het-kind-in-zich
 • Yves Boone
 • June 4th, 2018

Iedereen verplicht naar de school


Het is ingeburgerd en verplicht om als kind naar de school te gaan. Op zich is dat goed om educatie en leermogelijkheden voor alle lagen van de bevolking mogelijk te maken. Maar de tijden zijn verandert. Onderwijs is het traagst veranderende en evoluerende orgaan van de maatschappij. Vele scholen zitten met de handen in het haar.

ontwikkeling, spiegelen, volwassenen, kinderen
 • Yves Boone
 • June 10th, 2018

Ont-wikkelen = ingewikkeld geworden


Als je alleen maar wordt uitgedaagd om je verstandelijk te ont-wikkelen, dan neem je alleen de wikkel van het verstand eraf. Je leert dat dit het belangrijkste is. Jouw verstand gebruiken wordt zo gepromoot en geëvalueerd in het onderwijs. Het is een IN-gewikkelde manier om je als mens te ontplooien. Er is amper ruimte voor gevoel, intuïtie en jezelf zijn. Je wordt gekneed tot een ‘éénheidsworst’.

Blog Lifestyle

kinderen
 • Yves Boone
 • May 4th, 2018

ANGST voor de angst geeft nog meer angst… daar was ik al bang voor… pfff


Voel jij het ook al meteen hangen als je deze titel leest? Gelukkig kunnen we angst voelen. Ik hoor je het al denken: “Ben je gek?” Wie wil nu angst? Daar wil je toch zo vlug mogelijk van af?

ontwikkeling, spiegelen, volwassenen, kinderen
 • Yves Boone
 • June 10th, 2018

Ont-wikkelen = ingewikkeld geworden


Als je alleen maar wordt uitgedaagd om je verstandelijk te ont-wikkelen, dan neem je alleen de wikkel van het verstand eraf. Je leert dat dit het belangrijkste is. Jouw verstand gebruiken wordt zo gepromoot en geëvalueerd in het onderwijs. Het is een IN-gewikkelde manier om je als mens te ontplooien. Er is amper ruimte voor gevoel, intuïtie en jezelf zijn. Je wordt gekneed tot een ‘éénheidsworst’.


Maak een afspraak

Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 
Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. 

kPNI - Chris Verschueren & Frank De Bast en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:
Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69