flowmovement logo

Stembevrijder

Liselotte Van Dooren

Als stembevrijder begeleid ik je om je stem te (her)ont-dekken, om zo de kracht in jezelf terug te vinden.
Liselotte Van Dooren

CONTACT


Liselotte Van Dooren
Grote Baan 206
9250 Waasmunster
+32 (0)497 35 69 86
liselottevandooren@stembevrijding-vlaanderen.be
www.stembevrijding-vlaanderen.be
We houden ons in uit angst voor de mening van anderen. We verontschuldigen ons voor wie we zijn. We passen ons aan aan onze omgeving. We doen wat er van ons verwacht wordt en we zorgen ervoor om niet te hard op te vallen. (=> doe maar gewoon!)

Wat een bevrijding zou het zijn indien je verandering kunt brengen in de blokkades die je tegenhouden om voluit te zingen en dus ook voluit te leven!
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Ben jij er klaar voor om je stem te laten horen?

Als ervaringsdeskundige in het niet gehoord en niet gezien worden, kan ik jou helpen om de kracht in jezelf terug te vinden.

Hoe?

Er bestaan twee manieren van zingen.

Je kunt je best doen om zo goed mogelijk te zingen, in de hoop dat anderen het mooi vinden. Je zingt dan eigenlijk van buiten naar binnen, want de focus ligt op het resultaat dat op de een of andere manier de buitenwereld moet bevallen. Deze manier van zingen is in onze cultuur volledig ingeburgerd.

Of je kunt zingen wat in jou leeft, moeiteloos! Dat zou je van binnen naar buiten zingen kunnen noemen. Zingen omdat je wil zingen, met je hart op de tong, niet om iets te bereiken. Het interessante is: het mooiste resultaat krijg je juist als je moeiteloos zingt. Tijdens het stembevrijdend zingen, ga je ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt! Dit geeft je zelfvertrouwen een enorme boost!

Je moet je niet langer aanpassen!                                                                                                 
Neem controle over jouw leven en ervaar ultieme vrijheid!
Liselotte Van Dooren

Ons aanbod

Liselotte Van Dooren kan je helpen met:
  • Herken je blokkades op je stem?
  • Zit je keel ‘op slot’?
  • Vind je het lastig om jezelf te tonen?
  • Vind je het spannend om jezelf te laten horen?
  • Voel je je ongemakkelijk als je voor een groep moet spreken?
  • Heb je moeite met je grenzen aangeven?
  • Durf je niet vrijuit te spreken?
  • Wil je je stem krachtiger kunnen gebruiken?
  • Wil je zelfverzekerder worden?
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
"Ik heb echt genoten van de workshop! Door Liselotte haar enthousiasme, speelsheid en respectvolle manier van werken, durfde ik mezelf te tonen én er zelfs van te genieten!"
"Liselotte voelt heel supporting, warm en open. Ik ging best wel los met klank maken ( die zotte Hollanders ook) en dat kon ze helemaal ontvangen, ze juichte het toe! Dat was voor mij fantastisch. Het zingen van de zinnetjes in een solo op het eind vond ik echt super bevrijdend en heerlijk...”
“Innerlijke rust en berusting... dat is wat ik voelde deze ochtend na het ontwaken.
Ontspanning, verwondering, extase, verbondenheid ,overgave , angst , verlegenheid, durf , trots ... dit alles en nog zoveel meer heb ik mogen beleven dit weekend. Ik vond het heel bijzonder om op deze manier weer een stukje van MIJ te ontdekken. Ik ben jou en de ganse groep dankbaar voor ons samenzijn.”
“Ik heb weer kleine stapjes verder gezet om me meer "zichtbaar" te (durven) maken.”

Maak een afspraak

Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 
Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. Deze coach en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:
Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69